Selmeci Marianna vagyok, a Marie Anne Design megálmodója és tervezője és egyben minden egyes darabjának készítője.

Egy velem készült részletes interjút itt olvashatsz, ahol sok érdekességet találsz  a márka indulásáról és a mindennapjaimról is.

Két dolog gyerekkorom óta kiemelten fontos szerepet játszik az életemben: az egyik a természet, a másik a kreativitás. Végzettségem szerint agrár- és természetvédelmi-mérnök, jelenleg PhD hallgató vagyok, de a kreativitás és alkotásvágy egyre nagyobb részt követel mindennapjaimból a varrás, tervezés révén. Ugyan varrni soha sem tanultam, csak édesanyám mellett ragadt rám, viszont az idő múlásával az életem részévé vált.

2012 őszén kezdtem el bőrrel dolgozni, akkor még csak magam és barátaim részére varrtam kisebb táskákat, de 2014 őszén elkészítettem az első, már tudatosan kialakított kollekciómat, amely a Pretty Chick fantázianevet viselte. Azóta számos kollaboráció (pl.: Sentimens Couture, Chloe from the Woods, Inventino) és újabb kollekciók születtek (Into the Wild, Back to the Nature), majd a Marie Anne Design lassan kiforrta magát, leginkább a FW 2015/16 Queen of the Night kollekció darabjaival. 2016 nyarán pedig elkészítettem Magyarország első kimondottan esküvőkre szánt táskakollekcióját a The Wedding Collection-t.

Szeretnék egy olyan brand-et építeni, ahol kis példányszámban, az egyediség tényleges valóját megtartva magam készítek el minden egyes darabot. Célom, hogy a hétköznapi, de igényes termékekre vágyó Nők is megengedhessék maguknak, hogy minőségi, valóban elérhető árú tervezői termékek tulajdonosai legyenek!

A Marie Anne Design arra törekszik, hogy minden igazán nőies Nő rátaláljon egy olyan, a karakteréhez, illetve egy különleges alkalomhoz illő táskára, amely megkoronázza a megjelenését, ezért egyedi elképzelések megvalósításával kapcsolatban is bátran megkereshetsz. :)

 

Marie Anne Profile