Top Menu

Rólam

Selmeci Marianna vagyok, a Marie Anne Design megálmodója és tervezője és egyben készítője.

Két dolog gyerekkorom óta kiemelten fontos szerepet játszik az életemben: az egyik a természet, a másik a kreativitás. Végzettségem szerint agrár- és természetvédelmi-mérnök, jelenleg PhD hallgató vagyok, de a kreativitás és alkotásvágy egyre nagyobb részt követel mindennapjaimból a varrás, tervezés révén. Ugyan varrni soha sem tanultam, csak édesanyám mellett ragadt rám, viszont az idő múlásával a szenvedélyemmé vált.

2012 őszén kezdtem el bőrrel dolgozni, akkor még csak magam és barátaim részére varrtam kisebb táskákat, de 2014 őszén elkészítettem az első, már tudatosan kialakított kollekciómat, amely a Pretty Chick fantázianevet viselte. Azóta számos kollaboráció (pl.: Sentimens Couture, Chloe from the Woods, Inventino) és újabb kollekciók születtek (Into the Wild, Back to the Nature), majd a Marie Anne Design lassan kiforrta magát, leginkább a FW 2015/16 Queen of the Night kollekció darabjaival. 2016 nyarán pedig elkészítettem Magyarország első kimondottan esküvőkre szánt táskakollekcióját a The Wedding Collection-t.

Szeretnék egy olyan brand-et építeni, ahol kis példányszámban, az egyediség tényleges valóját megtartva magam készítek el minden egyes darabot. Célom, hogy a hétköznapi, de igényes termékekre vágyó Nők is megengedhessék maguknak, hogy minőségi, valóban elérhető árú tervezői termékek tulajdonosai legyenek!

A Marie Anne Design arra törekszik, hogy minden igazán nőies Nő rátaláljon egy olyan, a karakteréhez, illetve egy különleges alkalomhoz illő táskára, amely megkoronázza a megjelenését, ezért egyedi elképzelések megvalósításával kapcsolatban is bátran megkereshetsz. :)

Marie Anne Profile